שמן חוחובה – מה השימוש הנפוץ ביותר

שמן חוחובה – מה השימוש הנפוץ ביותר

אחד המרכיבים שהכי חביבים בקהיליית הקוסמטיקה הטבעית הינו שמן החוחובה. הוא נחשב לכזה שתורם רבות לעור – מהו הרקע של שמן החוחובה? ולמה בעצם הוא מועיל לעור?

השורשים של החוחובה

למעשה, החוחובה, הינו שיח שצומח במדבר, כאשר המקור המרכזי שלו הינו במדבריות של מרכז אמריקה, אולם כיום ישנם מוקדי גידול רבים ברחבי העולם, שם צומח החוחובה למטרות מסחריות באזורים מדבריים.

מכיוון שהמבנה הכימי של שמן החוחובה דומה מאוד לתכונותיו של שומן העור שלנו, שמן החוחובה מוצא לעצמו מקום של כבוד בתור השמן ההיפו אלרגני הכי טבעי שקיים בימנו. זו הסיבה בשלה שמן החוחובה נחשב כמתאים ביותר עבור אנשים שעורם הינו רגיש, או כאלו שמפתחים אלרגיה לקרמים שונים שנועדו לטיפול, טיפוח או שיקום לשיער או לעור.
באתר זה תוכלו לקרוא בהרחבה אודות שמן חוחובה ויתרונותיו!

מתי כדאי להשתמש בשמן החוחובה?

בשמן החוחובה מומלץ להשתמש לטיפול וטיפוח עור הפנים והשיער. שמן חוחובה נוח מאוד לשימוש: הוא נספג בעור בקלות, ומזין אותו ללא שישאיר תחושה כבדה של שמנוניות. הוא משפר את הגמישות של העור, ומסייע גם להתחדשות שלו.

בנוסף, שמן חוחובה מסייע גם לטשטוש של צלקות, ושלל תחלואי העור דוגמת אקנה ופסוריאזיס.

גם שיער יבש בעל קצוות מפוצלים ונטלי לחות ימצא את עצמו במצב טוב הרבה יותר לאחר טיפול בשמן חוחובה. 

לצורך טיפול בשיער פגוע פשוט ניתן להוסיף שמן חוחובה לשמפו או למרכך השיער, כאשר בתום השימוש שמן החוחובה נשטף בקלות ולא משיר אחריו סימנים לא נחמדים.

לסיכום, כל מי שמעוניין לרענן ולחדש את עור הפנים שלו, לטשטש כתמים וצלקות, להגמיש את העור להחזיר אותו לשנים הצעירות שלו – מומלץ שישתמש בשמן חוחובה, וזאת גם אם הינו רגיש או אלרגי לקרמים המתועשים.
בקרו באתר של 'אור המדבר' והתחילו לחיות בריא וטבעי:
https://oilsisrael.com/

כתוב/כתבי תגובה