מתכונים של תה קר

תה קר הוא משקה פופולרי במדינות רבות, במיוחד, בימי הקיץ החמים. זה עוזר לקרר את הגוף והנפש. מתכונים אלו מיוצרים באופן מסורתי עם תה קר כמרכיב העיקרי. עם זאת, ישנם מרכיבים נוספים שניתן להוסיף כדי להפוך את המשקה לטעים ומרענן יותר. מתכוני תה קר קיימים כבר זמן רב ומספקים יתרונות שונים כמו שיפור העיכול, חיזוק חסינות והפחתת רמות לחץ הדם. ניתן להכין אותם עם מרכיבים רבים ושונים, כולל פירות, עשבי תיבול ותבלינים. ניתן להכין את המשקה על פי המתכון, וכן, להתאים אותו אישית על ידי הוספת יותר או פחות מרכיבים על פי טעם אישי. קרח צונן תמיד מוסיף רעננות טובה לשותה.

יתרונות ומתי לשתות

מתכוני תה קר הם דרך מצוינת להתחיל את היום. יש להם גם הרבה יתרונות בריאותיים. הם מועילים גם לאנשים שמתקשים להתעורר בבוקר. הם יכולים לעזור לך להתעורר בהרגשה רעננה ומלאת אנרגיה. הם קלים להכנה וניתן ליהנות מהם על ידי כל המשפחה.  מתכוני התה הקר הטובים ביותר הם אלה עם הטעמים והריחות העדינים ביותר. ניתן להכין מתכוני תה קר ממגוון צמחים, אך חלק מהפופולריים ביותר הם נענע, רוזמרין, עלי פטל, מנטה ויסמין. רבים מוסיפים גם עשב לימון, גרניום, מרווה, זוטא, לואיזה ועוד.  בקיץ – ניתן להכין אותם ממגוון מרכיבים נוספים כמו פירות דוגמת אוכמניות קפואה, אבטיח-נענע ועוד, ולצידם, עשבי תיבול ופרחים.

איך מכינים?

מתכוני תה קר נעשים על ידי עירוי המרכיבים במים קרים למשך זמן מסוים. לאחר מכן מסננים את המים ומגישים על קוביות קרח או עם לימון וסוכר. הם טובים לשתייה יחד עם מתאבנים שונים, מאכלים קלים, לאחר ארוחה דשנה ועוד. מומלץ לרכוש חליטות מעולות ואיכותיות אצל חברה בעלת מוניטין.

שתפו את הפוסט עם חברים

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

אולי יעניין אתכם: